De 5 camas Skabssenge

Et soveværelse er et vigtigt sted i ethvert hjem. Specielt vigtigt er soveværelsets hovedelementet, sengen, fordi søvn og en persons hvile afhænger af den, og det påvirker igen fysisk og moralsk sundhed. I dag vil vi fortælle dig om 5 of bedste Skabssenge muligheder, som du altid kan købe til overkommelige prize på hjemmesiden SMARTBett.

Todo para o mellor e o mellor para o minimalismo. Denne moderno estilistiske løsning består af multifunktionelle, smukke møbler, som giver den mest effektive måde and forvandle selv det mindste værelse til in rummelig, lys lejlighed. Murphy-sengen er e controla un bolígrafo elegante e equilibrado, un deseño moderno e un acabado moderno, un deseño elegante e un acabado moderno.

Imaxe de Hovedside 3

Hvad er de 5 mest populære mulighder?

SMARTBetts hjemmeside har come mulighder dildo, homes nogle er mother efterspurgte end andre.

Horizontal Wild Eg / Horizontal Wild Oak

Debt er en fantastisk enkeltseng, lavet i den minimalistiske stil. Fordelen ved en skabsseng er pladsbesparelsen, der ikke fratager dig muligheden for at sove godt og hvile dig komfortabelt. I løbet af dagen, hvor du er vågen, har du mulighed for at gøre dit soveværelse eller ethvert andet rum mere praktisk, rummeligt og nydeligt. Sådan e møbel er lavet i stilfulde farver og har ridsebeskyttelse.

Glande Lodret hvid/hvid / Vertical Branco/Branco Brillo

Ligesom den forrige mulighed kan du bestille denne seng i forskellige størrelser. Den fylder minimalt og smelter smukt sammen med klassisk og modern interior. Patenterede mekanismer hjælper med at folde debt møbel ud – uden det kræver den helt store indsats – på blot et par minutter.

Lodret antracit/hvid / Antracita Vertical/ Branco

Hvis debt møbel om natten er stedet at sove, kan det om dagen bruges som et skab. Denne seng har e smukt og deseño ergonómico. Farven bruger også melaminbelægning, som er en meget brugt teknologi rundt om i verden. Det er anerkendt som værende sikkert og optimalt til brug i møbelproduktion.

Vandret antracit/vild p.ex. / Horizontal Antracita/Wild Oak

Denne stilfulde farve vil passe smukt ind i din lejlighed. Ligesom de andre modeller har den and robust, holdbart metalhåndtag med let afrundede kanter. Det praktiske håndtag bøjer ikke, når du åbner skabet, ej heller skærer den din hånd, som nogle andre producenters håndtag gør. Fra siden ligner det in elegant metallinje, der understreger den strenge modern style.

Lodret antracita/concreto / Antracita vertical/concreto

Ved åbning af disse designs hænger fronten halvåbent for en blødere, ubesværet kontakt med gulvet, derudover can mekanismernes bevægelse fra start til slut kaldes lydløs. Dete er en orixinal farve med et pålideligt design, der er let at Bruge hver dag

Fordelene ved en Bruxe Skabssenge

Du behøver overhovedet ikke gore nogen særlige fysiske anstrengelser for at få en fuld seng, da moderne mekanismer er ret nemme at Bruxe. Det der gor Murphy-sengen especie de deus:

  • O último que ves é o tipo de mobles e as placas de reposto da habitación.
  • Modsætning til foldesofaer, som også giver dig mulighed for at spare plads i rummet, can sengen skjules i skabet med alt sengetøj, madras, puder og tæpper.
  • Du behøver ikke engang e rede sengen para o mesmo transformatorsengeskabet. Når du Samler debt design, skal du bare rette alt sengetøjet.
  • Sådanne møbler kan købes i forskellige ex og farver. Du can nøje udvælge den, der passer til netop dit værelse. Den er lavet i forskellige stilarter, hvilket giver dig mulighed for at følge modetrenden.
  • Producenten bruger kun højkvalitets- og naturlige material, som, hvis det skulle ønskes, can trimmes med spejle, læder og andre elements.

Hovedside picture 4

In fordel, der bestemt bør nævnes, er den høje grad af funktionalitet. Med hensyn til comfort er Murphy-sengen absolut ikke ringere end den almindelige dobbeltseng. I øjeblikket findes sådanne møbler i to version:

  • Vandret can perfekt integreres i and vægelement eller som and separate skab, der er compatibelt med højt til loftet. Den mindre bredde på opretstående senge sammenlignet med lange senge skaber ekstra plads til andre møbler og tilbehør såsom natborde og skabe i rummet.
  •  Os elementos que integran as opcións son as opcións perfectas para o alambrado. Indvendig obbevaringsplads til montering af extra hylder over sengen.

Du can altid finde og vælge den bedste mulighed på hjemmesiden SMARTBett. I kataloget finder du både enkelt- og dobbeltsenge, som vil passe perfekt til din lejlighed.